mandag 9. mai 2011

Litt av hvert og hei igjen dere :o)Hei igjen alle sammen!

Jeg har hatt en laaaaaang bloggpause, men nå er jeg i gang igjen i bloglandia. Litt på pinnene har jeg hatt det siste halvåret, men har vært så uheldig å miste en del bilder ved en datakræsj.

Her for halvannen uke siden, hadde jeg besøk av Tanja igjen. Dere har sikkert lest om dette i 2 blogger allerede, men nå vil jeg fortelle litt jeg også. Som sist gang, så hoppet Tanja av bussen der Sylvia og jeg pleier å møtes når vi skal sitte å strikkeskravlekose oss litt.


Her ser dere oss alle 3, Sylvia til venstre og Tanja til høyre.
Tanja ble oss meg noen dager, og vi fartet litt rundt i byen og kikket litt i butikker, men været vær jo alldeles nydelig, så det ble mye sitting på verandaen med håndarbeid og noe god drikke.
Håper vi snart ses igjen, jenter!


Jeg fikk et par hekla pulsvarmere av Tanja til bursdagen og fikk helt dilla på å hekle disse selv. Hobbyugla`s favorittpulsvarmere, heter de, og jeg har både bruktgarn som Mini Mochi, tynn Alpakka,


Mirasol og Babysilk til disse. Mønsteret ligger her i Hobbyuglas Hule.


Det er bare å sette i gang, veldig moro å hekle og flotte som gaver. Jeg har pynta mine med perlemorsknapper.


I vinter strikket jeg et lite "fjærlett" trekantsjal i "Superior" - Verdens hærligste garn (nesten iallefall). Dette veier 25 gram og består av 70% kaschmir og 30% silke. Fargen ser blåaktig ut på bildet, men er egentlig sånn helt typisk "meg lilla". Sylvia har strikket flere av disse som ho viser i bloggen sin.

Nå har jeg begynt på en jakke til meg selv. Sylvia anbefalte "Honey" av Helga Isager, og jeg falt egentlig veldig for denne. Jeg tenkte jeg måtte få brukt noe garn jeg har liggende, så jeg gikk i gang med "Duo" totråders lammeuld fra Design Club Danmark og Drops Kid-Silk. Når den blir ferdig .. (??) ... vet jeg ikke ..... har minst hundreogørten flere prosjekter jeg har lyst til å begynne på. Er det ikke sånn med oss alle da ? .... (ler)


Ha fortsatt en riktig fin mandagskveld alle sammen!