søndag 28. februar 2010

Fargealong - Februar er RosaFargen er ROSA i FARGEALONGEN på Projo,

og jeg har valgt å strikke "Fa Fa Fa Socks"

Mønsteret finner du HER i bloggen til Get it Knitted,

og norsk oversettelse på Gratis oppskrifter.

Garn: Cascade Yarns, Heritage sock yarnFingerless Gloves "Musica" og Kettu socks

Fingerless Gloves "Musica"
by Anne Neumann


Garn: Regia 4-tråders
Her for litt siden fikk jeg en bestilling på Fingerless Gloves "Musica" og et par sokker. Mønsteret jeg valgte heter Kettu-socks, og garn måtte bli STREK fra Du Store Alpakka. Dette garnet er bare kjempedeilig å strikke av og er blitt en av mine favoritter.onsdag 24. februar 2010

Ishbel III
Dette er mitt tredje ISHBEL sjal, og denne ganga har jeg strikket dei i HACHO (100 % håndfarget merinoull) fra Du Store Alpakka. Jeg brukte pinne nr. 4 og det gikk med 3 hesper.
Desverre blir bildene jeg tar litt dårlige, kanskje jeg burde invistere i et nytt kamera i steden for så mye garn ..... (?)

Jeg har også fått ferdig et par sokker hvor mønsteret er fri fantasi og garnet er STERK, også fra Du Store Alpakka.onsdag 10. februar 2010

Angee - Sock Innovation

Pattern: Sock Innovation, Angee Sock
Yarn: Online Supersocke Florida ColorJeg har så ofte tenkt at nå skal jeg få strikket noen av sokkene i boka "Sock Innovasjon" av Cookie a, men boka er blitt tatt fram og bladd i hundre og ørten ganger, men er blitt med det. Her om kvelden lukket jeg bare øynene og åpna boka på Angee sokkene, og da ble det til at jeg startet med disse.

Det er moro med sokker .... ja, det er jo ikke helt nytt fra min side da.

fredag 5. februar 2010

Ulmus sjal
Det er ikke bare sokkedilla jeg har, men liker også godt å strikke sjal. Det er egentlig utrolig moro, og ganske fort går det også når en setter i gang. Her er mitt første Ulmus og det er designet av Kirsten Kapur.

Mønsteret er i 3 størrelser og jeg valgte det største. Det gikk med 2 hesper, 1 av hver av fargene Abril og Lettuce.
Jeg har brukt Malabrigo sokkegarn som jeg bestilte fra Projo. Det er et utrolig deilig garn å strikke av og nå jeg har fått meg et lite lager. Tenker det blir flere sjal etter hvert, og det er nok noen som vil finne det i bursdags- eller julepakker i år.
Siden jeg selv er utrolig glad i grønt, lilla og jordfarger, har jeg alltid lett for å velge disse fargene når jeg kjøper garn. Litt dumt av meg er det jo, for det er ikke alle som liker de samme fargene som meg når jeg skal gi det vekk som gaver.

tirsdag 2. februar 2010

Ishbel II

by Ysolda Teague

Etter at jeg strikket mitt første Ishbel sjal, måtte jeg bare gå i gang på et til. Synes det var kjempemoro å strikke. Denne ganga brukte jeg MELODY fra Jojoland, (100 % superwash ull).
Dette garnet var i en pakke fra sjalgarnklubben hos Strikk Innom for et års tid siden. Jeg har brukt pinne nr. 4 og det gikk med ca 2 1/2 nøste.


Dette er mitt bidrag for januar i Julegavealongen til Sylvia.