mandag 9. mai 2011

Litt av hvert og hei igjen dere :o)Hei igjen alle sammen!

Jeg har hatt en laaaaaang bloggpause, men nå er jeg i gang igjen i bloglandia. Litt på pinnene har jeg hatt det siste halvåret, men har vært så uheldig å miste en del bilder ved en datakræsj.

Her for halvannen uke siden, hadde jeg besøk av Tanja igjen. Dere har sikkert lest om dette i 2 blogger allerede, men nå vil jeg fortelle litt jeg også. Som sist gang, så hoppet Tanja av bussen der Sylvia og jeg pleier å møtes når vi skal sitte å strikkeskravlekose oss litt.


Her ser dere oss alle 3, Sylvia til venstre og Tanja til høyre.
Tanja ble oss meg noen dager, og vi fartet litt rundt i byen og kikket litt i butikker, men været vær jo alldeles nydelig, så det ble mye sitting på verandaen med håndarbeid og noe god drikke.
Håper vi snart ses igjen, jenter!


Jeg fikk et par hekla pulsvarmere av Tanja til bursdagen og fikk helt dilla på å hekle disse selv. Hobbyugla`s favorittpulsvarmere, heter de, og jeg har både bruktgarn som Mini Mochi, tynn Alpakka,


Mirasol og Babysilk til disse. Mønsteret ligger her i Hobbyuglas Hule.


Det er bare å sette i gang, veldig moro å hekle og flotte som gaver. Jeg har pynta mine med perlemorsknapper.


I vinter strikket jeg et lite "fjærlett" trekantsjal i "Superior" - Verdens hærligste garn (nesten iallefall). Dette veier 25 gram og består av 70% kaschmir og 30% silke. Fargen ser blåaktig ut på bildet, men er egentlig sånn helt typisk "meg lilla". Sylvia har strikket flere av disse som ho viser i bloggen sin.

Nå har jeg begynt på en jakke til meg selv. Sylvia anbefalte "Honey" av Helga Isager, og jeg falt egentlig veldig for denne. Jeg tenkte jeg måtte få brukt noe garn jeg har liggende, så jeg gikk i gang med "Duo" totråders lammeuld fra Design Club Danmark og Drops Kid-Silk. Når den blir ferdig .. (??) ... vet jeg ikke ..... har minst hundreogørten flere prosjekter jeg har lyst til å begynne på. Er det ikke sånn med oss alle da ? .... (ler)


Ha fortsatt en riktig fin mandagskveld alle sammen!


5 kommentarer:

Sylvia sa...

Heisann Åse
Der var du tilbake her inne igjen. Veldig koselig å se deg, som alltid ;) hi hi
Så gøy at du strikker på HONEY. Jeg har kjøpt garn til den, jeg også, men den ramla et hakk ned på lista, da jeg begynte på en genser til ei venninne i dag. Sånn kan det gå, vet du!
Så fin siden din har blitt også. Det likte jeg.
Ha en kjempefin kveld. KLEM

RigmorNY sa...

Hei Åse, velkommen tilbake. Godt å se deg her igjen. De pulsvarmerne var flotte, den oppskriften "låner" jeg. ;) Her har vi fått sommeren, 24 grader i skyggen i dag. Solbrendt ble jeg jammen. Så det blir ikke så mye strikk, men heller mer hage.
Håper alt står bra til hos deg. Stor klem. :)

Tovepia sa...

Hei Åse, lenge siden sist, så hyggelig å høre fra deg.
Har forstått at du og Sylvia har trivelige møter;)
Liker pulsene så godt, og slike sjal har jeg virkelig sansen for!
Ha ei god uke, jeg er for det meste i sandkassen;)
Klem fra meg;)

Tanja sa...

Så moro å se at du er igang med bloggingen igjen, Åse!:) Og forresten; takk for sist! Det var som alltid, kjempekoselig å besøke deg. Koser meg like masse hver gang. Nå gleder jeg meg til du tar turen hit om ikke så veldig lenge:) De pulsvarmerne må jeg snart få heklet litt flere av også. Liker de kjempegodt. Og det tynne, lekre sjalgarnet har jeg liggende også... Skal noe til å rekke over alt en vil lage. Nå har jeg bestemt meg for å få ferdig hjertejakka mi før jeg begynner på noe nytt.... Fortsett å kos deg med håndarbeide i solveggen:) klemklem:)

Maibritt sa...

Hei å hå!
Flott at du er tilbake i bloggverden da:-)Lekre pulsvarmere Åse.
Du spurte om resteteppet mitt det er noe for deg nå som du har begynt å hekle, oppskriften finner du her:
http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b16&d_id=24&lang=no
Jeg har brukt ullgarn av ymse slag, enkle tråd og heklenål nr. 5. Lykke til:-)
Håper vi ses snart, i mellomtiden får du ha en fin sommer.
Klemz