lørdag 17. april 2010

Jeg er en heldiggris jeg :o) ..... og sokker i LEVINA stil
Go`ettermiddag i stua alle sammen!
Takk for alle koselige kommentarer og mail`s!
Nå sitter jeg her, koser meg med kaffe og tenkte jeg skulle blogge litt. Vi har hatt et fantastisk deilig vær her de siste dagene, og det er virkelig bare helskjønt å se og kjenne sola. Mannen er i full gang med båtpussen, og jeg med diverse forberedelser i huset til konfirmasjonen vi skal ha om en tre ukers tid. Det er minstemann som står for tur, og det er virkelig rart å tenke på at han er blitt så stor han også.Jeg er litt av en heldiggris for tiden ..... Pakke i posten i april, ikke er det jul og jeg har heller ikke bursdag ....Tanja har sendt meg alt dette fine garnet, Marimekko servietter, nål og maskemarkører fra KnitPro, saks med blomstermønster og 2 søte Mini ull nøster fra Jarsbo.

Fame trend og Drops Delight er garn jeg ikke har strikket av før. Kjempespennende med nye garntyper, spør du meg.Jeg har også vært på PROJO og handla mere Malabrigo garn. Jeg har så mange planer om strikkeprosjekter, og denne lillafargen, "Violeta Africana" synes jeg bare er dødslekker.

LivM har nettopp strikket et sjal som heter "Haruni", noe av det lekreste mønsteret jeg har sett på lenge, så kanskje dette garnet går til det.
Fra RandiK Design er det kommet garn og oppskrift til "Mormorsjal"

Dette sjalet begynte jeg på nesten med en gang, men valgte Wollmeise i steden for. Har også planer om "Bestemorsjal" og tenkte å bruke det andre garnet til det.


Tom for planer og ideer blir jeg vist aldri, men det er ikke alltid like lett å finne tid til det. Det er nokså likt hos dere også, tenker jeg.
Denne flotte Hawairosa kom mamma med til 20 års bryllupsdagen vår. Det er noe av den koseligste blomsten jeg vet om.
Som dere har sett i tidligere innlegg, har jeg strikket noen LEVINA pulsvarmere og fått helt sansen for de. Her har jeg designa et par sokker i samme stil. Garnet jeg har brukt er "Sterk" fra Du store Alpakka. Jeg har ikke strikka inn perler som det er på pulsa, men kanskje jeg skulle strikke et par til og prøve det (?) .... mulig det hadde gjort seg litt.


Aprilfargen er RØD på Projo, så dette blir mitt bidrag der.

Ønsker dere alle en riktig fin lørdagskveld :O)


6 kommentarer:

Smarie sa...

Åhhh her var det mye lekkert garn, flott vær og mye annet flott ;o) Kos deg med garn, og gleder meg til å se hva du tryller frem. Heldiggris !! Og en flott lørdagskveld til deg også ;o)

hisae sa...

Sokkene ble flotte, og du er heldig som har fått så mange flotte gaver. Ha en flott helg

Sylvia sa...

Hallo snuppa
Ja, nå begynner sommeren å komme til Kragerø, og jeg må snart ta meg en tur.
Lekre sokker! Jeg har tenkt på akurat det samme, men kun å brke flettene som vrangbord. Å ha det på hele sokken er jeg for lat til....
Herlighet hvor mye fint Tanja har sndt til deg, Sikkert fordi du fortjener det. For det gjør du.
Jeg får ha godteposen klar til neste treff, jeg da......
Mange klemmer!

randi K design sa...

Skal si du har masse prosjekter paa gang! Masse fine pulsvotter har du strikket ogsaa. Det skal bli spennende aa se hvordan sjalene mormor og bestemor blir. Du oppdager nok etterhvert at de ikke er saa veldig ulike, mormorsjalet er nok litt mindre.
Ha en forsatt fin soendag!

RigmorNY sa...

Jammen er du heldig som har slikt et vårvær. ;) Kos deg med det, innimellom strevet med å ordne til konfirmasjon. Du og strikkepinnene tryller fortsatt frem masse flott. Selv har jeg hatt strikkepause, tror det startet med våren som ble alt for kort her. Og nå som snøen igjen ligger hvit har kreativiteten blitt lagt på is. ;)
Men etter en tur her hos deg skal du se pinnene igjen kommer frem. Vi får se. Ha en flott vår.

brito sa...

Nydelige sokker!!
Og lekkert garn: jovisst er du en heldigris!;)
brito