fredag 2. april 2010

På pulsen :o)

Litt påskestrikk, og jeg har fått helt dilla på pulsvarmere, eller pulsvanter som mange kaller det. Sylvia "smitta" meg helt på det forrige treffet vi hadde, og jeg satte i gang med en gang.
Første paret ble ”Levina pulavarmere”, strikket Mari kidmohairgarn fra Telespinn AS


Garnet er fra de to første klippene på geitekillingene, og det er blandet 20 % merino i garnet. Ordentlig deilig strikkekvalitet.


Andre paret er "REVEBJELLE pulsvanter" - "Foxgloves" som Marit på Strikk Innom har designa. Garnet jeg har brukt her er Mirasol fra Du Store Alpakka.


Tredje paret er "Levina pulsvarmere" igjen, denne ganga i Baby Silk fra DSA.

7 kommentarer:

Babben sa...

Ååå så mange fine pulsvanter du har strikket! Skjønner godt du har fått litt dilla ;-)

Tussi sa...

De var virkelig flotte!
Fortsatt fin påske :)

Smarie sa...

Åhh de var kjempeflotte ;o)

Tanja sa...

Så lekre pulsvanter du har strikka, Åse :) Men nå måtte jeg gni meg i øya både to og tre ganger her. Ikke har jeg kommet så langt nedi rødvinsflaska mi heller... Men kaller du pulsvanter noe annet enn meg? Ihvertfall har jeg fått meg en veldig god latter, og synes jeg ser dem i bruk..haha:) Men fine er de altså, og skal se at det er flere som blir smittet!
Ha en fortsatt fin påske:)

Sylvia sa...

Der kan du se: Du blir hekta på disse pulsene!!!! jeg har begått mitt 2 par, og har ideer om enda fler i år. Tenker nok du kommer til å slå meg, jeg.
jeg nyter påskefrien. I kveld får vi gjester på lammelår og dessert til. I morgen skal jeg ha folk på ost og rødvin. Det blir faktisk litt rødvinsdrikking i ukene som kommer, så det er best å varme opp litt først.
Ha en fortsatt god påske, åse. klemmer

Pinnepenn sa...

Så lekre vanter!

Maibritt sa...

Alldeles praktfulle pulsvanter Åse.

PSST:::Det ligger noe til deg i bloggen min;-)