søndag 20. juni 2010

Et koselig venninnetreff og 52ppIV nr 5


Sylvia og jeg hadde et venninnetreff igjen om onsdag, og vi møttes på vår faste plass på Telemarkssvingen. Vi var heldige med været og kunne sitte ute og både spise og kose oss.

Gaver vanket det som alltid, og jeg var så heldig å få disse lekre pulsvarmerne UTEN innmat. Denne oppskrifta har ho finne i FLORA-boka til Finn Schjøll. Kjempestilige er de og de er allerede tatt i bruk.Jeg fikk også 3 hesper "Happyknitting" garn, oppskrift på bolero i dette garnet og verdens søteste knapp som dere ser midt på bildet. Den er fra "Snella & Petronella" ... bare helt kjempekul.Her stoppa det ikke, jeg fikk også en oppskriftsbok "Elements No 3" fra Austermann fashion & style. Kjempeinspirerende med mange flotte oppskrifter.Ho hadde også kjøpt med Floro-boka til meg. Den er fylt med inspirasjon og oppskrifter. Viser et par bilder så dere kan få se. Anbefales fult ut.
Sylvia og jeg skal lage sjal til hverandre, så vi bytta garn. Ho hekler til meg og jeg strikker til ho. Spennende, gleder meg til dette.

Nok et par sokker til "52 pairs og socks IV" er ferdige.

Pair # 5

Pattern: My own
Yarn: Austermann Step med Aloe Vera og Yojoba olje
Needle: 2,5 mm

Cast on - 13. June 2010
Bind off - 16. June 2010

5 kommentarer:

RigmorNY sa...

Takk for at du deler venninnetreffene med oss her i blogglandia. De høres veldig koselig ut. Og gaver er alltid koselig, så meg må få de tusen takk for overraskelsen som kom i posten på lørdag. Tusen tusen takk, dette garnet har jeg ikke prøvd, det skal bli spennende.
Alltid nydelige sokker og annet håndarbeid fra deg, jeg er hele tiden forundret over hvor du henter tiden til alt. Selv føler jeg dagene løper fra meg. ;)

Tovepia sa...

Så koselig det hørtes ut! Lekre og flotte gaver du fikk!

Så artig å utveksle både håndarbeide og andre ideer.

Ha ei god uke og klem fra meg;)

Sylvia sa...

Heisann og takk for sist!
Så bra du likte gavene. Det gjorde jeg også, det jeg fikk av deg.
Har bare ikke hatt tid til å blogge i det siste, det har vært så mye annet..........
Men vi sees jo snart igjen. Klem

LivM sa...

Disse venninnetreffene deres høres så koselig ut åse. Flotte gaver fikk du også! Nå venter jeg spent på å se hva du skal strikke av det flotte garnet! Ønsker deg en riktig fin helg!

Monai sa...

Det er koselig med slike venninnetreff.Du fikk mange flotte gaver.Den flora boka har jeg også.Mange kreative ideer der.