mandag 7. juni 2010

På tur, strikketreff og en koselig overraskelse :o)

Nå har jeg vært på tur og hatt en langhelg fra torsdag til søndag hos Tanja. Det var helt toppers og vi koste oss altså så. På lørdagen og søndagen var vi på strikketreff på Skarnes hos Projo. Vi var 25 strikkeglade jenter den første dagen og jeg møtte noen jeg tidligere hadde truffet og andre for første gang. Ordentlig koselig var det og vi strikket, skravlet, spiste koldtbord, kaker og kaffe, og handlet garn.

Noen bilder av den trivelige gjengen.


Projo Produkter har utvidet butikkarealet sitt og fått inn masse nytt garn, og jeg trodde jeg skulle "dette av lasset" da jeg fikk se alt Malabrigo garnet. Det er en av mine favoritter og det bugner i allverdens hærlige farger.


Litt garnkjøp ble det på de fleste og her er det jeg dro med meg hjem.


Malabrigo selvfølgelig og Noda lammeullsgarn i Oliven, oker og off-white.


Tusen takk til søstrene og vertinnene MayLiss og Anne-Mari for deilig servering og et kjempekoselig treff.


Jeg fikk også en flott gave av Tanja, et hærlig hespe med det populære BUGGA-garnet.
På bildet her sitter Tanja og nøster garn til sokkestrikking. Ho har på seg den kjempefine "Elvira`en" ho strikka tidligere i år.

Rett før helga fikk jeg en koselig overraskelse i posten. Rigmor Hverdagsgleder sendte meg et koselig kort og 2 bunter Viking Milk & Honey garn. Dette var kjempekoselig, Rigmor .... 1000-1000 takk! Garnet består av 70% bomull og 30% melkefiber og er alldeles nydelig å ta i. Spennende, gleder meg til å prøve dette .... tro om det er godt å bruke til kluter?


9 kommentarer:

RigmorNY sa...

Der skulle jeg ha vært.....er litt missunnelig på dere som var der. Men men i vårt lange land er avstandene store. Og kanskje er det bra for pengboka mi at jeg ikke var der. ;)
Det går sikker bra å strikke kluter av garnet, det er mange som strikker både gensere og sjerf av dette garnet.
Alltid koseli gå stikke innom bloggen din. ;)

randi K design sa...

Så gøy dere har hatt det! Kanskje jeg burde ha kommet over dammen en tur....
Ha en ellers fin sommer!

Maibritt sa...

Takk for sist:-) Det var så kos å endelig treffe deg. Så mange flotte bilder du har tatt og jammen ble det noen bunter garn på deg tilslutt, jeg vet du hadde vanskelig for å bestemme deg :-D
Klem fra meg.

dorthe sa...

Kjempekoselig å treffe deg. En riktig koselig dag hadde vi:) Fine bilder du har lagt inn.,

Tovepia sa...

Kan trøste deg med at hekling er enklere enn å strikke! Når en ser de flotte strikkeproduktene du har under her, så knekker du heklekoden lett...hvis du vil;)

trivelig treff ser det ut til, og vanskelig å forlate et slikt sted uten noe garn i veska;)

Ha en flott dag og klem fra meg;)

hisae sa...

Ja, takk for sist, det var kjempetrivelig. Håper det blir flere slike treff. Ser du har fått med deg litt garn du også

LivM sa...

Takk for sist. Det var hyggelig å se deg igjen. Like blid som alltid! Ja vi hadde det utrolig trivelig og jeg ser du har fått med deg mye lekkert garn. Randi-sjalet ditt ble jo supert! Akkurat rett farge til deg!

Sylvia sa...

Hei Åse!
Så morro med treff da!Jeg er sikker på du storkoste deg. Og så mye deilig garn du fikk kjøpt deg. Jeg er nesten glad det var stengt i København sist helg, ellers hadde jeg vært blakk. men jeg skal jo tilbake i slutten av sommeren, og DA!!!
Joda, boka FLORA er lagt til side til deg, så den får du på onsdag. Kanskje på tide å la meg lære deg å hekle nå???Det er bare såååå gøy!

Du er ikke sann! Alle disse sokkene! men par nr 1 var lekre, men fletter her og der. Du er flink.
Da sees vi på onsdag. Gleder meg villt, og håper på fint vær, sånn at vi kan sitte ute. Klem

Anita J. Tørmoen sa...

Det ser da hyggelig ut! Alltid morro å møte andre strikkeglade. Jeg har lagt meg til som følger til bloggen din i dag :)