søndag 1. november 2009

Fargealong - oktober er grå :o)

Jeg har strikket et par "Tradisjonelle Barnevotter" 9-12 mnd. (Randi K. Design)
Denne garnpakka kjøpte jeg på strikketreffet på PROJO i sommer.
Garn: cascade 220, lys grå og off-whiteHer har jeg strikket et par helt vanlige barnesokker i Fabelgarn.Har dere prøvd det nye garnet "STERK" som Du Store Alpakka er kommet ut med? Jeg har vært og handlet både oppskriftsbok og garn på Strikk Innom.

Garnet er kjempegodt, kjenner jeg og det skal bli moro å prøve noe nytt.

4 kommentarer:

LivM sa...

Nydelige barnevotter du har strikket, og jammen har du sokker også. Sterk garnet har jeg kjøpt men ikke fått prøvd enda. Håper du får en flott uke Åse!

Bodil sa...

Hei! Såg at eg hadde fått meg ein ny følgar, så det måtte eg jo sjekka opp. Det er alltid koseleg å oppdaga nye bloggar. Ser at du strikkar mange fine sokkar. Eg strikkar berre "vanlege" sokkar enno, men det hadde vore kjekt å prøvd seg på eit par med mønster. Alpakkagarnet såg spennande ut, og regnar med at det er mjukt og godt. Eg legg meg til som følgar i bloggen din. Ha ei fin helg :)

Sylvia sa...

Heisann Åse
Her går det i votter og sokker, som er kjempefine! Fabel sokkegarn er bare herlig og har så mange fine farger.
Så godt at du har prøvd STERK, for det er en av bestselgerne i butikken for tiden, og det heftet er bare herlig. Masse fine oppskrifter.
Nå må vi bare møtes snart! Til mandag må jeg i møter, men kanskje mandagen etter??? kan du da?
God helg. Klem.

Bim HD sa...

Tack för länken, så jag inte tappar bort dig ;)
Har inte testat det garnet än, stickförbud som sagt var... och inga pengar får man som sjuk, nä... Hoppas även på jobb för gubben igen - EN lön vore toppen... Nä, än behöver vi inte flytta - och dummaste är att vi bor billigare där vi bor nu än i lägenhet i stan. Dock lär vi få bidrag då, suck... Skriva över allt på barnen, redan?
Hm... de där fina vantarna skulle jag vilja sticka annars - till liten Ellen - Ellen Lucia... Eller liten? Hon blir redan 1år snart - 4jan... lär inte ha möjlighet att åka till Kiruna och gratta då, tyvärr...
Må så grankott...
ngn som vanligt njuter av dina härliga bilder - garnfärger, mmm och garner, mmmmm...