søndag 15. november 2009

Noen "online" dager og november er rosa :o)

Go`søndag i bloggen alle sammen!

Takk for alle koselige kommentarer, mail, kort og sms! Det gjør alltid godt å høre fra dere. Tiden bare flyr, det er sikkert og vist, og i dag er det allerede 15. november. Nå sitter jeg her og koser meg med en kopp kaffe og tenkte jeg skulle blogge litt. Sola skinner og det er en deilig temperatur ute. Det trengs det nå etter alt dette sure uværet. Får jo en skikkelig vitamininnsprøytning nå jo ..... ler.

I dag føler jeg med både bortskjemt og satt på stas. Mannen min varta opp med en deilig frokost .... ikke er det morsdag og ikke er det bursdag .... Ikke rart jeg føler meg satt på stas vel?


Jeg strikker fortsatt små barnesokker til indianerbarna i Guetemalafjellene. Ei venninne av meg skal dit i januar/februar 2010 og arbeide på et hospital for fattige indianerbarn. Dere kan lese mer om dette i den gamle bloggen min: http://aa65ek.blogs.no/
Disse sokkene er strikket i forskjellige typer Online garn, 4-tråds SUPERSOCKE Florida Color rosa, lilla og grønn, 4-tråds SUPERSOCKE Circle Color grønn/grå og 6-tråds SUPERSOCKE Wellness II grønn/blå og lilla.Jeg har også fått pakke i posten fra TINA E ,som har bidratt med alle disse flotte sokkene. Tusen takker til deg, Tina!I fargealongen på Projo er novemberfargen rosa. Her er mine bidrag:Barnesokker i Regia soft fra SOKKEGARNKLUBBEN tidligere i år, og i Online Florida Color.

Garn får jeg vist aldri nok av, og her om dagen var Strikk Innom Marit på døra med både garn fra sjalgarnklubben og nyhetsgarnklubben.
Sjalgarnpakka besto av 3 hesper grønn Alpaca Lace fra Cascade Yarns, nydelig mykt alpakkagarn, 100 % baby alpakka.

Fra nyhetsklubben kom 2 hesper Økologisk ull, L.O.O.Y (Label of organic yarn) i brunt og 2 hesper JG naturgarn nr. 1, begge fra JARBO garn.


Garnet kjennes kjempenydelig ut, og jeg gleder meg til å begynne å strikke av dette. Innbiller meg at det må være deilig til skjerf eller lue.

Ønsker dere alle en fortsatt flott søndag!

5 kommentarer:

Tanja sa...

Hei:) Så snill mann du har da som varter opp med deilig frokost!
Ser ut som om du skal ta igjen sokkestrikking for hele året nå jo! Her går det jammen unna. Jeg holder på med votter til julemarkedet som er neste helg. Gleder meg til å strikke hva jeg vil snart:) Nå er det bare 16 dager!:)) Og du; bra det ikke bare er jeg som ikke klarte å holde garnkjøpestoppen;):D Sees snart:)

Marit sa...

Mannen din er nok ikke så dum, han. Han smiler fortsatt når jeg kommer på døra med garnet, så han er vel ikke blitt helt gal av alt garnet ennå? ;) Men så ser jeg jo at du får brukt opp en del også her. For en sokkeproduksjon! :-o

Sylvia sa...

Takk for sist tirsdag. Det var kjempekoselig å treffes igjen Åse.
Du er jo en storstrikker av sokker. Jeg skulle gjerne ha hjulpet til, men dub vet, jeg er ikke glad i å strikke sokker, enda så mye sokkegarn jeg har fått av deg opp igjennom.......
Frokost på sengen? jammen er du heldig. Jeg har også en mann som varter stadig opp, så vi er heldige begge to.
Nå sitter jeg å sikler på det garnet Marit kom med på døra til deg. Har ikke spist enda, så nå er jeg skikkelig sulten på det, hi hi
Snart kommer det noe annet garn til deg i posten, så du kan jo begynne å glede deg!!!
KLEM

LivM sa...

Så flink du er som strikker så mange flotte sokker som skal gis bort. All honnør til deg! Så har du fått mye nytt flott garn som jeg gleder meg til å se i nye prosjekter!

Sylvia sa...

.....bare lurer på om det blir laget noe god kaffe hos deg for tiden, jeg. med melkeskum på og sånnt, vettu....;)